23 Mart 2013 Cumartesi

Megalomani

Kevin (MegaloMani) Twitter'da Yazar: MegaloMani, Kevin.Blog Ocak 2009 tarihinden beri yayinda., en az 57 700 takipçi .
Cafe Ruj Oyuncular megalomani hastaligina tutulmus! Türk tiyatrosunun usta isimlerinden Abdullah Sahin, 'Beni Artiz Yapanin' ismiyle kaleme aldigi kitabinda, meslektaslarini megalomani hastaligina...
Oyuncular Megalomani Hastaligina Tutulmus! Haberleri Çok da umrumda! Sizce meslektaslariniz neden, sizin deyiminizle megalomani hastaligina tutuldu? Bu meslekte çok yaygin bir hastalik megalomani.
Megalomani haberi Megalomani, üç ayri biçimde ortaya çikan davranis tipine verilen addir. … Üçüncü tipte megalomani, ilerlemis frengi enfeksiyonu sonucu olusan beyin hasarindan kaynaklanir.
Megalomani | Maya Haber Yorum Dergisi DK sözlügü "megalomani" kelimesini söyle tanimliyor; "Büyük-lük hastaligi". Ben bu yetersiz tanimlama yerine kendi tanimlamami söyleyeyim.
Megalomani Nedir? » Bilgiustam Bu noktada megalomani karistirilmamalidir. Çünkü megaloman olan kisi çok da bilgi sahibi olmadigi konularda kendine güvenmektedir.
Megalomani | Megalomani Nedir | Megalomani Belirtileri | Megalomani Megalomani Nedir ? Megalomani ya da büyüklük hezeyani, kisinin kendisine gerçekle uyusmayan üstün nitelikler yakistirma durmudur.
Megalomani

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder