24 Mart 2013 Pazar

Demagoji

Demagoji Sözlük Anlamlari demagoji nedir? demagoji ile ilgili çesitli dillerdeki karsiliklari ve demagoji kelimesinin sözlükteki anlami ve tanimi. … Türkçe - Türkçe sözlük demagoji anlami.
Demagoji üzerine 8 Ekim 2006 yuregin, akla ihanetidir bazen demagoji; bazense, aklin akla uckagidi. reha yunluel / $iirhane (rehayunluel, 23.05.2002 05:05) #1289600 !?
Demagoji Yapmak 15 Mart 2010 Bence demagoji yapan "suç üstü yakalanmissa" yaptigi demagoji "muhatabina" … Demagoji yapmiyorsa da demagoji yapmakla itham ediliyorsa muhatap "demagoji"...
Demagoji ile ilgili videolar, Demagoji hakkinda yazilar Biz de var gücümüzle bu demagojiyi, bu yalani ortadan kaldirmak için gayret ediyoruz ve çok da güzel netice aldik ve almaya da devam ediyoruz insaAllah.
DEMAGOJI DEMAGOJI. Demagoji kelimesi, günlük konusma dilinde karsisinda kil eri yaniltacak sekilde söz söyleme anlamini tasir.
demagoji Türkçe sözlük Bilgi ara - bilgiara.com
demagoji - demagoji nedir? demagoji ne demek? Türkçe - demagoji ne demek. bir kimsenin ya da grubun duygularini kamçilayarak, gerçekdisi sözler söyleyerek onlari kazanmaya çalisma, halkavciligi.
Demagoji

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder