23 Mart 2013 Cumartesi

Dedikodu

Dedikodu Yapmak, Kurumsal Dedikodu ve Dedikodunun Zararlari Kurumsal Dedikodu ve Yan Etkileri. Dedikodu en eski iletisim biçimlerinden olup yasadigimiz hayatta da sürekli var olan bir gerçegimizdir.
DEDIKODU | www.leventerkoc.com Ocak 2013Ne güzel söylemis bir sairimiz "Ilim adami fikir üretir,dedikodu insani zaman tüketir" diye. Insanlarda haset kiskançlik bos vakit oldugu sürece dedikoduda hiç bitmeyecek herhalde.
DEDIKODU Dedikodu hemen her yerde var da yayilma hizi büyük sehirlerde küçük sehirlere göre daha yavas oldugu için duyulmuyor. Dinledikten, hele de hiiisini çektikten sonra dedikodu her yerde yapilir.
Dedikodu Yapmak Yani dedikodu yapacaktir. Siz ise dedikoduya karsi oldugunuzu her zaman hissettirir, dedikodu yapanlardan uzak durdugunuzu söylersiniz.
DediKodu | Facebook DediKodu, Bursa, Turkey. 3,765 likes · 1 talking about this. … To connect with DediKodu, sign up for Facebook today.
Dedikodu Kavramina Dair 19 Ekim 2009 Morfolojik açidan dedikodu kelimesi bir birlesik isimdir. deve kofille-ri görülen geçmis zaman (çekim) ekini alarak dedi ve kodu sekline gelmislerdir.
Dedikodu hakkinda ansiklopedik bilgi Dedikodu, baskalarinin kisisel ve özel konulari hakkinda yapilan konusmalardir. Dedikodu bazen gerçek olaylar ve konular hakkinda olsada,genellikle kisiler arasinda konusuldugundan...
Dedikodu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder