27 Mart 2013 Çarşamba

Laz

LAZ'larin Tarihi " Murat VURAL Gürcüce Megreli, C'ani. Orta dönem Ermenice Çen (Tvn) (Vaux, 1996: 3). Türkçe Laz. … Laz tarihi açisindan bilinen en eski arkeolojik kanit, Urartu krali II.
Lazlar Lazlar Lazepe / ??????. 1900'lü yillarin basinda Laz bekçiler. … Osmanlilar Lazluk'a (Laz Yurdu) girdikten sonra süreç içinde Islam dinini benimsemislerdir.
Haberkusagi- Tarafsiz Haber Portali Maçin sonunda "Fark yaratmak kanala yatirimdir" dedi! Laz Ziya'nin en son Iskenderun'da görüntülendigi iddia edildi.
Laz halki ve Laz tarihi Laz halki ve laz tarihi. Arhavi'de Laz erkek ve kadinini temsil eden heykel. Lazi is. … Gürcüce Megreli, C'ani. Orta dönem Ermenice Çen (Tvn) (Vaux, 1996: 3). Türkçe Laz.
Lazlardan 'Laz Ziya' tepkisi "Bu kisinin 'Laz Ziya' lakabiyla anilmasini dogru bulmuyoruz. … Adi ve soyadi ile anilsin. Laz vurgusu yapilarak anilmasi bizi rahatsiz ediyor.
Nedir.Net - laz için ilk olarak laz terimine yüklenen anlamlari gözden geçirecegiz. laz teriminin içerigine dair karisiklik bir ölçüde, lazlara dair tarihsel bilgilerimizin eksikliginden kaynaklanmaktadir. laz terimi...
Laz tarihine Arhavi özelinde katki / Güncel / Milliyet Blog Korkum; duyarsizlik nedeniyle "Ubihça Vibih" dilinin yazgisiyla karsi-karsiya kalmasidir. 22 Aralik 1997 tarihli Radikalde 'Laz tarihi ve dili' konusunda sunlari yazmisim
Laz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder