25 Mart 2013 Pazartesi

Hürrem büyü

... Yüzyil'in yeni bölümü 88. bölüm fragmanini izle. Hatice Sultan Hürrem'den Hürrem, Hatice Sultanin kurdugu tuzaga düser ama Hürrem bu ölmeyecek yine kurtulacak. … Hatice, Hürrem'e ölümcül büyü yaptirdi!
Nese Tuana: Hürrem Sultan Büyücü müydü? Mart 2011Batili kaynaklarda Hürrem Sultan'in dogdugu Ukrayna'da 1525 den itibaren büyücülerin yogun yasadigi anlatilmaktadir. Rivayetlere göre Hürrem Sultan Kanuni'ye büyü yapmistir.
Hürrem Pargalidan Intikamini Büyü ile mi Alacak Hürrem Sultan, Ibrahim Pasa'ya büyü yapmak için özel defterini aliyor. Budin seferinden getirilen heykeller hem saray çevresinde hemde halk arasinda sorun oluyor.
Hürrem sultan dan kanuni sultan süleyman'a mektup Ülkeler fatihi Kanuni Sultan Süleyman'in gönlünü i Hürrem Sultan fethetti. … Fakat Kanuni, Hürrem'i tanidigi günden beri cazibesine kapilmis, ona asik olmustu.
Hürrem Sultan HÜRREM SULTAN. Muhtesem Yüzyil dizisi izlenmesi bir tarafa, bir o kadar da … Harem-i Hümayun adi ile ilmi bir çalisma yapan Leslie Peirce'ye göre Hurrem Sultan, büyük bir ihtimalle Bati Ukrayna'dandir.
Hürrem'e büyü yaptilar Subat 2013Hürrem'e büyü yaptilar Basrollerini Halit Ergenç ve Meryem Uzerli'nin paylastigi Muhtesem Yüzyil'in yeni bölüm fragmani yayinlandi.
Hürrem Sultan: Bana büyü yaptilar Afife hatun, hastalik degil bu. Bana büyü Bana büyü yaptilar, kara büyü. Afife hatun: Hurafe bunlar sultanim böyle seylere itibar etmeyin. … Muhtesem Yüzyil Son Bölüm izle, Hürrem Sultan, muhtesem yüzyil 89. bölüm izle, kara büyü.
Hürrem büyü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder